Lajme te fresketa:

Kontributet Vullnetare

E-mail Print PDF

Posto ne Facebook

THIRRJE PER KONTRIBUT VULLNETAR

Meqënëse Qeveria është në dietë, dhe kërkesat ndaj popullit janë me oreks dhe mqs po punojmë ditë & natë 32 orë në ditë, (ditën në zyrë, natë tek tuneli) Qeveria juaj ka nevojë për kontributin tuaj vullnetar. KëshilliMinistrave.org mirëpret materiale të ndryshme në foto, tekst, audio, apo video. Zgjidhni batalionin që ju përshtatet dhe mos hezitoni të kontribuoni.

 

 

 

Batalioni i shkruesve

Batalioni i audios

Batalioni i imazheve

Batalioni i videove

 


Powered by jWarlock jwFacebook Comments

[Sqarim]

Duhet te jeni te regjistruar per te komentuar.

Vitrina e Librit

Albumi qeveritar

Sondazh

KE refuzoi dhenjen e statusit per Shqiperine sepse...Results