Lajme te fresketa:

Kabineti Qeveritar

E-mail Print PDF

Posto ne Facebook

Kabineti
Ilir Meta - Zëvendëskryeministër dhe Ministër i Punëve të Jashtme
Tel:
E-mail:
Curriculum Vitae
Majlinda Bregu - Ministre e Integrimit dhe e Shampos + Zëdhënëse e Qeverisë
Autore e librit "Te jetosh mes flokeve"
E-mail: majabregu@speaker-parlare-parlevu.al
Curriculum Vitae
Lulzim Basha - Ministër i Brendshëm
Dekan ne Fakultetin e Shkencave Fotozhenike
E-mail:luli@buzeqeshja2005.gov.nl
Curriculum Vitae
Arben Imami - Ministër i Mbrojtjes
Tel:
E-mail: arben
Curriculum Vitae
Ridvan Bode - Ministër i Financave
Tel:
E-mail:
Curriculum Vitae
Dritan Prifti - Ministër i Ekonomisë Tregtisë dhe Energjetikës
Tel:
E-mail:
Curriculum Vitae
Bujar Nishani - Ministër i Drejtësisë
Tel:
E-mail:
Curriculum Vitae
Sokol Olldashi - Ministër i Punëve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit
Tel:
E-mail:
Curriculum Vitae
Myqerem Tafaj -Ministër i Arsimit dhe Shkencës
Tel:
E-mail:
Curriculum Vitae
Petrit Vasili -Ministër i Shëndetësisë
Tel:
E-mail:
Curriculum Vitae
Spiro Ksera - Ministër i Punës, Çështjeve Sociale dhe Shanceve të Barabarta
Tel:
E-mail:
Curriculum Vitae
Genc Ruli - Ministër i Bujqësisë, Ushqimit dhe Mbrojtjes së Konsumatorit
Tel:
E-mail:
Curriculum Vitae
Ferdinand Xhaferi - Ministër i Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve
Tel:
E-mail:
Curriculum Vitae
Fatmir Mediu - Ministër i Mjedisit, Pyjeve dhe Administrimit të Ujërave
Tel:
E-mail:
Curriculum Vitae
Genc Pollo - Ministër i Shtetit për Reformat dhe Marrëdhëniet me Kuvendin
Tel:
E-mail:
Curriculum Vitae

Powered by jWarlock jwFacebook Comments

[Sqarim]

Comments  

 
0 #2 shkodra shqiperi 2011-07-24 01:07
keta ministrat duhen update- uar se sikur jane ndruar ca
 
 
-1 #1 Astrit Matraku 2010-02-24 12:22
hahahahahaha
 

Duhet te jeni te regjistruar per te komentuar.

Vitrina e Librit

Albumi qeveritar

Sondazh

KE refuzoi dhenjen e statusit per Shqiperine sepse...Results