Lajme te fresketa:

Ekonomia


Powered by jWarlock jwFacebook Comments
Title Filter 
Display # 
# Article Title Hits
1 Berisha: Në datën 8 Maj do tu ngremë rrogën edhe atyre që nuk kanë punë 1227
2 K/ministri qorton Boden për mosdhënjen e shpërblimeve për pensionistët. Berisha: Kam urdhëruar të mos dalë asnjë lek nga qeveria, por pleqve hidhuni dicka 1917
3 Këshilli i Ministrave.org sqaron të vërtetën për shpërblimet e mësuesve. Ata i dhuruan vetë si ndihmë për Shkodrën 1336
4 Këshilli i Ministrave.org sqaron keqkuptimin e mediave ndaj shifrave të Institutit të Statistikave SALSTAT 2563
5 Deputetët e mazhorancës i dërgojnë peticion kryeministrit Berisha: Te ndalet rritja ekonomike. Po pasurohen pensionistët më shumë se ne! 1991
6 Sqarim lidhur me raportin e INSTAT 2627
7 Shqipëria do të ketë 9% rritje ekonomike dhe të eksporteve cdo muaj përgjatë 2010 1299
8 Paguaj tek KESH kur te kesh, si ta kesh. 2760
9 Kursi ditor 2480

Vitrina e Librit

Albumi qeveritar

Sondazh

KE refuzoi dhenjen e statusit per Shqiperine sepse...Results