“Berisha Business Guide” tashme ne treg

Print

Posto ne Facebook

Pergjate zhvillimeve marramendese te biznesit ne Shqiperi, shume njerez po mbeten te pa informuar ne lidhje me te rejat nga biznesi, ekonomia, etj.

Per ti ardhur ne ndihme biznesmeneve, konsumatoreve dhe kureshtareve Keshilli i Ministrave.org nxjerr ne treg botimin periodik “Berisha Business Guide” e cila eshte nje udherrefyes i persosur dhe praktik i te rejave nga biznesi shqiptar.


Duke shfletuar “Berisha Business Guide” ju do te gjeni qendrat me te reja tregtare, fabrika, uzina dhe mjaft vepra te tjera industriale te cilat inagurohen dhe promovohen ekskluzivisht nga promotori suprem i biznesit shqiptar, vete kryeministri Sal.

Ne kete guide ju do te gjeni edhe inagurimet me te fundit te rrugeve te te gjitha boshteve shqiptare, inagurimet e cesmave te fshatrave dhe burimeve natyrore me pjesemarrjen e padyshueshme te vete kryeministrit Sal.

“Berisha Business Guide” eshte e pajisur edhe me nje formular aplikimi per te gjithe biznesmenet qe deshirojne prezencen e kryeministrit Sal ne ne sebepe familjare dhe tregtare, inagurime te uzinave, fabrikave, kantiereve dhe hidrocentraleve.

“Berisha Business Guide” gjendet ne cdo librari dhe kushton vetem 1 Euro.


Powered by jWarlock jwFacebook Comments

[Sqarim]